Kuinka jakaa Google lomakekäyttösi?

Yritätkö etsiä teknologiayritystä, joka pystyy tarjoamaan sinulle kaikenlaisia työkaluja ja palveluita? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi tietää enemmän Google ja ladata se mahdollisimman pian. Se on tällä hetkellä maailman relevantein ja ammattitaitoisin teknologiayritys, joka voi tarjota käyttäjilleen kaikenlaista apua.

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä palvelua etsit, Google tarjoaa sinulle ne kaikki vaivattomasti. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaansa mukaan selvittää, miten sen työkalut toimivat Google tuki tiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa.

Tämän yrityksen avulla voit helposti ottaa yhteyttä ihmisiin ympäri maailmaa, etsiä erilaisia tietoja, mainostaa sisältöäsi, suoratoistaa videoita, luoda sähköpostiosoitteita, järjestää kokouksia, hoitaa virallisia työtehtäviäsi jne. ilman vaikeuksia. Siksi sinun tulee muistaa asentaa lukuisat tämän luotettavan yrityksen tarjoamat sovellukset mahdollisimman pian.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin koulutettu olet tekniikan ja verkon suhteen, sinun on silti erittäin vaikea ladata ja määrittää sovelluksen tarjoamia lukuisia ominaisuuksia, jos tämä on ensimmäinen kerta.

Mutta tarkoittaako se sitä, että sinun pitäisi luopua tarpeistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Google tekninen tuki tiimi voi parantaa kokemustasi lyhyessä ajassa vinkeillään ja neuvoillaan. Jos jokin ehdotus ei toimi, voit myös pyytää heitä antamaan sinulle lisätietoja.

Lisäksi on muutamia ohjeita, jotka sinun tulee pitää mielessä, jos haluat jakaa Google lomakekäyttösi muiden kanssa. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata ja avata Google Forms sovellus älypuhelimeesi tai kannettavaan tietokoneeseen
  • Kun pääikkuna ilmestyy eteesi, avaa haluamasi lomake ja napauta Lisää-painiketta, joka löytyy näytön oikeasta yläkulmasta.
  • Napauta kohtaamasi Lisää yhteistyökumppaneita -laattaa
  • Saatavillasi on uusi luettelo vaihtoehdoista. Napauta kohtaa Kutsu ihmisiä -laattaa, jonka löydät
  • Siirry Add Editors -ikkunaan ja lisää sähköpostiosoitteet, joille haluat antaa käyttöoikeuden

Voit soittaa Google Suomi Asiakaspalvelu Yhteystiedot, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Google sijainnin käytöstä?

Kuinka poistaa Google-äänikirjoitus käytöstä?

Kuinka ottaa Google automaattinen täydennys käyttöön?